Star Wars

Med sjuårsdagen följer vissa fördelar. Kanske den viktigaste av alla, i alla fall om man frågar Wilmer, är att man får se på Star Wars. Alltså på riktigt. Riktiga Star Wars. Jag vet inte om någon kan förstå hur stort det är för honom, men om jag säger att han verkligen, verkligen längtat och väntat på den här sjuårsdagen sen han fyllde fem så säger det kanske något om vad det kan betyda att ä.n.t.l.i.g.e.n. vara här!
Redan hans andra kväll som sjuåring drog vi igång vårt filmmaraton. Vi kröp upp i soffan, Wilmer i mitten, såg den första av sex filmer och njöt av det som skulle kunna förbli hans största filmupplevelse i livet  :)
 

Wilmer älskar r2-d2, ljussablar, droider, kloner och rymdskepp av alla de slag. Han var så väl insatt i historien redan innan vi började se filmerna att jag, trots att jag är den som behärskar språket och förstår vad alla säger, också är den som frågar honom om vad som händer och han den som tålmodigt förklarar vem som är vem och var, när och hur! Den här regninga sommaren har redan bjudit på tre mysiga Star Warskväller och det känns riktigt bra att vi har tre filmer kvar att se tillsammans med ä.n.t.l.i.g.e.n. sjuåringen!

/SaraNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0