Tre i ett

När vi flyttade in här fick Wilmer det största rummet för vi hoppades att han skulle få syskon och ville isåfall att de skulle få dela rum. På senare år har vi lyckats trycka in tre barn i ett och samma rum, och vad vi är glada över det! Mycket trygghet och mycket glädje har det varit för dem att alltid ha varandra där. När man hör dem ligga och viska om kvällarna eller smyger in en sista gång för att titta lite på dem innan man själv går och lägger sig, och upptäcker att den ena eller den andra och ibland allihop har flyttat runt och de ligger tätt, tätt ihop i någons säng, då känner man att det nog är något fint och bra man gett dem genom att låta dem bo tillsammans!
 
Tre i ett liksom
 
(fast för det mesta ser det förstås ut så här eller mycket, mycket värre...)
 
Nu är det ändå dags att spräcka denna trio, för Wilmer har blivit stor och längtar efter eget rum där hans saker får vara ifred, och i viss mån även han själv tror jag. Länge har han väntat på sjuårsdagen, för då hade vi sagt att det skulle kunna vara lagom.
 
Så sedan i somras pågår en rokad i huset, få se om ni hänger med här:
 
Det här ska bli Wilmers rum... så allt det här...
 
ska flytta ut hit... och det här...
 
ska flytta ut hit...
 
Redan första veckan på semestern såg det ut så här i vårt garage, och vi lyckades omvandla det till ett finfint förråd. Men där tog det stopp.
 
TIlls vi började oroa oss för att Wilmer skulle behöva fylla åtta innan han fick sitt rum och bestämde oss för att ta hjälp med fixandet. Det stora jobbet med att fixa väggar och isolera tak har vi ingen del i, för oss har det tagit två veckor att bara göra de sista detaljerna
 
Förra helgen hjälptes jag och småttingarna åt med det sista måleriet
 
Den här helgen kom mattan på plats, och även om man önskar att man kunde ta åt sig äran för lite mer av jobbet så känns det ändå som ett mirakel att vi nu har ett helt nytt rum att flytta in i. 
 
Tomma rum att fylla är bland det bästa som finns :D
 
Och hur sorgset det än känns att tiden med tre i ett är över, och hur mycket jag än kommer att sakna att kunna gå in på kvällen och njuta av den underbara kör av andetag som alltid ljuder där, så längtar jag till att få fortsätta flytta runt möbler och saker och fixa vidare!
 
/Sara
Sommartjejen
2012-10-29 @ 09:30:51
URL: http://sommartjejen.blogg.se/

Oj vad spännande!!
Ser fram emot att se resultatet sen! =)
Såg att ni nog har nästan likadan bokhylla i barnens rum som jag nu ska göra mig av med. (magiker har vi) tycker den är så svår att hålla fin i, blir bara rörigt hemma hos oss. =)
KRAAAAAAAAAAAAM

Anna
2012-10-29 @ 12:38:47
URL: http://svalander.blogg.se

Det ska bli SÅ spännande att se hur det blir när allt är klart!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0