På vårt sätt

Att få resa är ju som sagt något helt fantastiskt. Och ännu mer fantastiskt blir det när man får göra det med någon som vill ungefär samma saker som man själv. Och på samma sätt. Så är det med John och mig. Vi har inget alls behov av att göra saker bara för att man "ska" eller för att alla andra gör dem och den här förmiddagen blev ett riktigt praktexempel på hur vi tycker om att göra saker.

Vi började med att åka ner till Ground Zero, men vi behövde inte gå in.
Det räckte alldeles att bara stå där en stund och känna allvaret i att befinna sig på en plats där något så ohyggligt har hänt. Och se det stora hålet som gapade upp mot himlen mellan skyskraporna.
Det var liksom Sky Zero det, och även om de nya tornen blir fina så hade det varit bra mycket bättre att få se de gamla stå där de stått, som John sa...
 härlig

Sen tog vi färjan ut till Staten Island för att få se på Frihetsgudinnan. Vi kom inte så nära som vi kanske hade hoppats, men vi var ändå glada att vi inte ägnade en hel dag åt att köa ute på den lilla ön för att få se henne ordentligt. Det var en härlig liten båttur med vind i håret och hon var fin även på håll minsann
Det var så himla, himla fint att se Manhattan från sjön, och på nåt konstigt sätt kändes det verkligare ju längre bort vi kom, att vi faktiskt är här... När man såg det på håll var det lättare att förstå att det är på riktigt och inte bara vilken stad som helst utan självaste NY!!Krångligare än så behöver det inte vara, vi hade en helt perfekt John och Sara-förmiddag som vi båda var mycket nöjda med!

/SaraNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0