Helger

Om dagisdagar susar förbi så är det väl ändå ingenting mot vad helger gör... !!!
Ibland är de helt fullbokade och ibland är de helt tomma, det gör liksom detsamma, de bara försvinner på ett litet kick i vilket fall som helst!

Förra helgen var en fullsmockad med presenthandling, hårklippning, fotboll, en 40-årsfest och två kalas.
Vi hann ändå klämma in lite pulkaåkning för vi tänkte att snön kanske inte finns kvar så länge till och varken Alfred eller Elvira har någonsin åkt pulka ordentligt.

Elvira låg mest och åt snö


Alfred tyckte det var störtkul och tog sig både upp och ner för backen med glädjeWilmer tyckte också det var toppen, fast vi var i lilla pyttebacken, John fick putta på


Den här helgen hr varit lite lugnare. För Wilmer började den redan i onsdagskväll då morfar och morbror Micke var så snälla och kom och hämtade honom för att han skulle kunna följa med på Hindersmässan i Örebro.

Alla var väldigt glada att få träffa morfar och Micke


Åh, nog kändes det att skicka iväg sin lilla kille att sova borta två nätter... men han var nöjd!


Och nog visste jag hur gott han skulle må av att få rå om morfar och mormor och Kajsa alldeles själv, få all deras uppmärksamhet och få vara ensam i centrum ett litet tag... Precis vad han behöver!

Dessutom få gå på alla roliga maskinutställningar och marknaden tillsammans med Algot!


Min lilla kille stortrivdes och längtade bara hem lite, litegrann. Här hemma var det tomt utan Wilmer, på fredagmorgonen satte sig Alfred ner på golvet och deppade lite:
"Jag längtar efter Wilmer, nu vill jag att han ska komma hem!"
Direkt efter jobb och dagis satte vi oss i bilen för att åka och hämta hem honom. Vi stannade över natten så att också vi fick träffa alla.

Kusinerna fortsatte leka och mysa hela kvällen


Innan vi åkte hem dagen därpå hann vi både äta god lunch och bli bjudna på tårtkalas

Här hemma idag har jag haft det alldeles, alldeles underbart!
Ett bättre slut på helgen än en promenad i strålande sol ute på isen kan jag knappast tänka mig.
Alldeles själv, bara isen, solen, snön och jag, det var precis vad jag behövde, vartenda andetag jag tog fyllde mig med nya krafter och jag kom tillbaka hem piggare och gladare än på länge!Om jag ska lova mig själv någonting så måste det bli fler såna här promenader, och inte långt därefter på löfteslistan ligger både långfärdsskridskor och längdskidor. Åh vad jag vill ha!!!

/Sara

RSS 2.0