Reseblogg

Snart bär det av för oss igen, ut på resa.
Och fast att det är det sista jag vill så märker jag hur det här ändå tenderar att bli just en reseblogg som mest bara skildrar våra semestrar och andra påhitt. Nog för att jag älskar att skriva om resor och precis allt som kretsar däromkring, men mitt liv är så mycket, mycket mer än det! Det är så mycket vardag. En massa slit och måsten som jag egentligen inte alls är så förtjust i, men mitt i allt det där så glimmar det till, små vardagliga mirakel som vänder min uppgivenhet till hoppfullhet, vemod till lycka, trötthet till nya krafter. Så många små stunder och händelser av allt mellan himmel och jord som fyller mitt liv med mening. Som sätter guldkant på allt det gråa och bäddar in det kalla, hårda i ett varmt, mjukt täcke av tacksamhet. Det är det som är mitt liv, och det är det som jag vill skriva om.
Men vardagen ger inte så mycket utrymme för sånt, och resor är skvatt omöjliga att inte skriva om, så det får helt enkelt bli på det här viset igen. Tro bara inte att jag lever för mina resor. Så är det inte. Jag älskar dem, men jag lever inte för dem. Jag lever för alla stunder, hemma i vardagen eller någonstans var som helst, tillsammans med mina finaste -John, Wilmer, Alfred och Elvira. Jag kan vara precis var som helst med dem och ändå ha guldkant på hela min tillvaro.
 
Så, nu kan det få bli en reseblogg av det här! /Sara
Anna
2013-12-09 @ 21:39:06
URL: http://svalander.blogg.se

Vill lixom nästan skriva ett "Amen!" på det för jag känner igen mig :)
Och verkligen inte fy skam för resblogg. Tvärt om!! Men jag förstår vad du menar :)

Sommartjejen
2013-12-16 @ 10:22:29
URL: http://sommartjejen.blogg.se/

Önskar er världens underbaraste resa! Hur länge blir ni borta den här gången? Jag ser fram emot att läsa om er härinne lite oftare än vanligt. =) KRAAAAAAAAAAAAM och GOD JUL!!!!

Svar: Tack, tack Somris!!! Tre veckor blir det nu, underbart är kort vet du ;) Hoppas på bloggvänligt internet :) Världens bästa jul önskar jag er med, STOR KRAM!!!
hofgren.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0