Målning

Tänk, när många nu just börjar sin semester går vi in på vår sista vecka... Underbart ät kort, och inget varar för evigt här i världen, det känns lite tråkigt att John ska börja jobba på måndag igen men vi har snart haft fyra fina veckor tillsammans och det får man ju vara väldigt glad över!

Ett projekt som vi påbörjade redan för två somrar sen var vi tvugna att ta tag i på allvar i år och man kan säga att hela den här ledigheten har präglats av målning.
Vi har fått mycket hjälp med barnvakt av farfar och farmor och morfar och mormor som kom och campade i trädgården




Sommarens stora hjälte Dan ägnade tre lediga dagar åt att skrapa färg, bygga ställningar och måla hos oss!!!
 

Vi har bott i en plastpåse



Alla har hjälpts åt 




Och nu har det otroliga faktiskt hänt -familjen Hofgren har slutfört ett påbörjat arbete (ni anar inte vilken sensation det verkligen är!) och flagnat, murrigt sextiotalsgrönt har förvandlats till nymålat vitt och ljust!



Ett stort jobb som knappt märks för den som inte bor här, men för oss som ser detta tak varenda dag är det en väldig skillnad och numera blir man riktigt glad av att lyfta blicken uppåt!

Ett jobb föder dock gärna ett annat... när taket blev vitt och fint uppstod genast ett akut behov av att tvätta väggarna, Alfred hjälper gärna till


Och det blir så fint, så fint, när man skrubbat bort alla fläckar ser faktiskt hela huset nymålat ut!
 

Hur man kan hinna måla ett helt hus på en semester är en obegriplig gåta, vi har verkligen haft fullt upp med att måla det lilla, lilla som sticker ut under taket. Jag är så väldigt glad att vi bor i ett tegelhus och förstår numera helt och hållet varför den tidigare ägaren bytte ut träpanelen på baksidan mot plåt!
En skön känsla är det hur som helst att för en gångs skull ha gjort någonting klart!

/Sara

Anna
2011-07-13 @ 11:26:43
URL: http://svalander.blogg.se/

Va duktiga ni är och vad fint det blev!

Sommartjejen
2011-07-15 @ 09:28:30

Oj vad ni har slitit och så duktiga ni har varit. Och det ser ut att bli jättefint också, vitt är ju alltid upplyftande! =)

Och du, även om jobbet börjar igen kommer ni ha många fina stunder du o barnen och på kvällarna är ju John hemma hos er. Ni kommer njuta mycket till!!

KRAAAAAAAAAAAAAAAM




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0