Alfreds moppar

Alfred älskar moppar. Det har han alltid gjort, så man kan gott säga att han hamnat på rätta stället. Man får väl förmoda att Asien är något av mopparnas mecka och då kan man tänka att han borde fått sitt lystmäte på denna resa och att intresset kanske skulle ha stillats en aning. Så fel.
Fortfarande efter tre månader, ser han varenda moppe inom hundra meters avstånd när vi är ute och åker och ropar glatt "oppe!" för varenda en vi möter eller svischar förbi.
Och fortfarande vill han sitta på varenda en som står parkerad när vi är ute och går. Han vänder helt om och går raka vägen till första bästa moppe så fort han får chansen och blir mer eller mindre rosenrasande när vi förklarar att vi faktiskt är på väg åt andra hållet.
Fortfarande är hans absoluta favoritleksak en liten grön plastmoppe som vi köpte en av våra första dagar på Koh Lanta. Den har förlorat både styre och fotstöd, men det spelar ingen roll, han kan köra runt med den och leka  i en timme utan att ledsna!
Och det finns ingenting som inte fungerar att använda som moppe när han blir lite körsugen. Här följer några exempel på saker som han sätter sig sig på, kickar igång och sedan kör och brummar så saliven sprutar lång väg och han blir högröd i ansiktet:

        
   

Observera att detta bara är ett axplock... det finns inga gränser för vad som kan köras!
Det första han gör på mornarna är att hoppa upp på någon av oss andra i sängen och kicka igång oss för en liten åktur. Det går väl an så länge det inte är Elvira, men inte ens hon ligger säker. Sen fortsätter det med moppar, moppar, moppar tills det är läggdags och han kan avsluta dagen med att sätta sig på John och brumma ett tag ♥
Anna Svalander
2011-01-30 @ 19:38:12
URL: http://svalander.blogg.se/

Sötnosen!

Lars
2011-01-31 @ 17:14:41

Ja, det maste vara ett verkligt unikt intresse! Det var harligt att se nar han korde pa farbror Joel ocksa!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0